Betting

Skall man spela på sport är det viktigt att vara påläst. Sport-betting är inte ett rent slumpspel, ju mer man vet desto större chanser har man att vinna. Tidigare har man främst kunnat spela på fotboll och för fotbollsintresserade är det ju kul att läsa på så mycket som möjligt innan man satsar. Men för motorsportintresserade har det inte funnits möjlighet att kombinera kunnande med betting, men idag går det även att spela på motorsport.

Bet Now

Nördar

Att bli kallad för nörd är ju inte roligt men inom betting är det en fördel att vara en nörd, att älska att läsa statistik och att sätta sig in i allt innan man satsar. Få sporter ger så stora möjligheter till att gräva ner sig i information som till exempel F1. En fantast känner ofta till alla teamens första, andra och tredje förare och även deras testförare och påläggskalvar. De vet vilken förare som kommer att köra istället om till exempel Kimi Räikkönen skulle bli skadad och de vet hur bra den föraren är jämfört med andra förare. De vet vilka team som lyckats bra under försäsongsträningen och de vet tidigt vilka team som verkar ha misslyckats med nästa års bil.

Tidigare kanske de använde denna information till att tråka ut sin omgivning, men idag kan de tjäna pengar på informationen genom att spela på motorsport. Allt fler bettingsajter erbjuder spel på motorsport, man kan spela på mängder av olika motorsporter, inklusive F1. Vill du inte själv leta upp bästa sidan för betting på motorsport kan du istället gå in på Tippat.se där kan du hitta massor av spelbolag och också läsa recensioner av dem. Ett ypperligt sätt att få information.

Revansch

De motorintresserade har nog alltid varit lite avundsjuk på sina fotbollsintresserade vänner som kunnat utnyttja sina kunskaper för att spela på matcher. Nu är det dags för dem som besitter kunskap om F1 för att tjäna en liten slant. Det är det roliga med oddsspel, vinn på din kunskap!